fbpx
Siirry suoraan sisältöön

Kouvot

Kouvot Basket uudet verkkosivut

Kouvot on 1964 perustettu koripalloiluun erikoistunut urheiluseura. Kouvojen sivu-uudistuksessa tavoitteena oli selkeys, helppokäyttöisyys, hakukoneoptimoitu ja mobiilissa toimiva sivusto. WordPress-alustalle toteutettua sivustoa on helppo laajentaa ja päivittää Kouvojen toiminnan kasvaessa.

Sivuille on upotettu mobiilissa toimiva tapahtumakalenteri sekä Basket.fi tulospalvelu.

Myllykosken keilahalli

Myllykosken Keilahalli on keilahalli kaikille!

Keilailu sopii kaikenikäisille ja kaikenkokoisille naisille ja miehille, tytöille ja pojille.

ToimivaMinä

ToimivaMinä tarjoaa psykoterapiaa, työnohjausta ja ratsastusterapiaa

ToimivaMinä sivusto on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, tavoitteena kolmen keskeisen palvelun esilletuominen selkeällä tavalla.

Lattiahionta Wallin Oy

Kouvolalainen parketti- ja lattiapinnoitteiden asennuksiin erikoistunut asennusfirma

LHW toteuttaa kaikki kodin remontit, laadukkaasti lattiasta kattoon. Parkettihionta ja -asennus, lattiahionta, kaikki lattiatyöt, huoneistoremontit, julkisivuremontit, kattotyöt, kylpyhuoneremontit, ulkomaalaukset ja paljon muuta.

Ravintola Holvi

Rentoa tunnelmaa Kouvolan keskustassa

Holvin aito tunnelma on jo käsite. Holvissa voi poiketa kiireen keskellä tai istua iltaa pidempäänkin. Holvi sijaitsee katutasossa, aivan Kouvolan keskustassa, kävelykatu Manskin varrella.

Hybrid Children

Legendaarinen rokkibändi

Hybrid Children eli Hybärit on suomalainen vuonna 1991 perustettu legendaarinen ja yhä toimiva yhtye. Rouhea rokkibändi tarvitsee myös rouheat nettisivut! Hybäreille on toteutettu myös podcast.

Kouvolan Urheiluakatemia

Urheilijoiden, oppilaitosten ja seurojen välinen yhteistyö

Kouvolan Urheiluakatemian toiminta-ajatuksena ja tavoitteena on sovittaa urheilu ja opiskelu parhaalla mahdollisella tavalla yhteen, tehostaa päivittäisvalmennusta sekä verkottaa tukipalveluita urheilijoiden ja valmentajien ympärille.